Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Pigga Gott, nyttigt och snabblagat.
Vad mer kan man önska? Dessutom till ett pris som passar en januaritom plånbok. Finns det sådan mat? Ja, det finns! Det handlar om soppa. Värmande och lent efter utevistelse i kyla och mörker. Vintertid är ofta snuvornas tid. Lättlagat för den som vårdar sjukt barn. Lättätet för en svullen hals. Prova att servera soppan i mugg till barn som måste äta i sängen. Soppa är även festmat när du vill bjuda många. Dubblera bara recepten. HEMLAGAD TOMATSOPPA FÖ R 4 PERSONE R 1 liter grönsaksbuljong 1 gul lök 1 msk olja 2 msk mjöl 1 burk krossade tomater å 400 g 1 tsk örtsalt 1 krm målen vitpeppar 2 kryddnejlikor 1 dl pasta GÖ R SÅ HÄR : 1. Värm buljongen i en kastrull. 2. Skala och hacka löken. Fräs den i olja i en soppgryta. 3. Rör ner mjölet. Tillsätt buljongen, lite i taget och häll i tomatkrosset. Rör hela tiden. 4. Krydda med örtsalt, socker och peppar. Koka upp och tillsätt pastan. 5. Låt puttra io minuter. Fiska upp krvddnejlikorna före servering. (Fuskvariant: Koka upp tomatsoppa på burk med pasta)
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40