Buffé 1
INNEHÅLL 20 SÅ GÖR DU Lisa Lemke guidar dig till
hur du lyckas med lammsteken – steg för steg. 7 MARS – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA 13 TRE FRÅGOR Nu släpper systrarna bakom Cashew vegan kitchen en kokbok med sina bästa veganska recept. 26 RÅVARA I FOKUS Vardaglig – men långt ifrån tråkig. Är löken vår mest underskattade råvara? 33 14 UPPGRADERA PÅSKEN I år firar vi en enklare, godare och smartare påsk. 30 ICAs EGNA SIDOR Vi hyllar en av matvärldens största hjältar och tipsar om hur du får barnen att äta mer frukt och grönt. SÖNDAGSPREPPEN Så enkelt får du både en härlig söndagsmiddag och halva jobbet gjort för veckan som kommer. BUFFÉ Inspiration och matlust till dig som är ICA-kortkund och handlar för mer än 1 200 kr per månad. ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån-fre, kl 9–15 37 SETT I FLÖDET 22 HEMMA HOS SOFIA WOOD Nybakad banankaka, bra kaffe och mobilförbud är matinspiratören Sofia Woods recept för en stämningsfull morgon. 3 BUFFÉ #03/2018 I vår är det svart som är det nya svarta. I alla fall om man ska tro flödet i sociala medier. 39 NÄSTA NUMMER Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Sofia Carlson ICA Media Pia Modin Björklund, pia.modin@ica.se Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Ansvariga redaktörer Sonja Nettelbladt & Daniel Björk Dryckesredaktör Per Styregård Receptansvarig & matkreatör Sofia Nilsson Art director Hannah Carlsson & Hanna Skoog Digital art director Rebecka Behrman & Liza Forslund Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Lena Hoxter Tryck Helprint På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. › ›