Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
PANNKAKOR KANELBULLEPANNKAKOR 4 PERSONER / 30 MIN
INGREDIENSER 3 dl vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 ½ msk strösocker ½ tsk salt 2 ½ dl mjölk 1 ägg smör till stekning Fyllning 50 g rumsvarmt smör 1 dl farinsocker 1 ½ tsk malen kanel GÖR SÅ HÄR 1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt mjölk och ägg och vispa till en slät smet. 2. Fyllning: Rör ihop ingredienserna. Fyll i en spritspåse och gör ett litet hål. 3. Smält smör i en stekpanna på medelvärme. Klicka i smeten, ca 1 dl per pannkaka, och stek ½ minut. Spritsa en spiral med fyllning på varje pannkaka så det ser ut som en kanelbulle. Stek tills smeten stelnat och vänd. Stek ytterligare ca ½ minut. 4. Ringla gärna över lite lönnsirap och pudra över extra kanel vid servering. TIPS! Toppa pannkakorna med grädde och glass och servera som dessert. 33 BUFFÉ #04/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta