Buffé 1
ÖRTGRILLAD FÄRSKPOTATIS Färskpotatisen bakas i fo
lie och spetten grillas bredvid. Persiljesmör finns att köpa färdigt. FÖR 4 PERSONER 1 kg färskpotatis 100-200 g persiljesmör salt GÖR SÅ HÄR: 1. Skrubba potatisen. Lägg den på ett aluminiumfolieark. Lägg en rejäl klick persiljesmör ovanpå. Salta. 2. Vik ihop till ett paket. Lägg på grillen i 30 minuter tills potatisarna mjuknat. FÖR ALLA? Örtgrillad färskpotatis innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. FLÄSKFILÉSPETT 4 STYCKEN 500 g fläskfilé 150 g ädelost 1 paket bacon, 140 g salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skär fläskfilén i bitar. Skär ädelosten i bitar. Vira bacon runt ädelosten. 2. Trä fläskfilé och ädelostbitar på spett. Grilla några minuter runt om tills filén är genomstekt. Krydda. FÖR ALLA? Fläskfiléspett innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. KÖTTFÄRSSPETT 4 STYCKEN 400 g köttfärs 1 påse taco seasoning mix salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda köttfärsen med innehållet i påsen, salt och peppar. Dela i 4 delar och forma till avlånga köttbullar på spett. 2. Grilla runt om några minuter tills färsen är helt genomgrillad. FÖR ALLA? Köttfärsspett innehåller inte gluten, mjölk eller ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i tacomixen.