Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Efter Jobbet Pasta & maccheroni Stre
ssad, på väg hem från jobbet, då dyker frågan upp: vad ska vi ha till middag i kväll? Och nästan alltid är det tomt på matidéer. Därför startar vi en ny serie i Buffé med bra vardagsmat. Snabbt och lättlagat ska det vara. Men också gott och spännande. Den här gången låter vi pastarätter förgylla vardagen. dagslyx på 15 minut* Pestofilé med färsk pasta FÖ R 4 PERSONE R 1 fläskfilé å 500-600 g olja eller smör till stekning salt, svartpeppar 3-4 msk pesto 1 på burk 4 dl créme fraiche 3-4 msk kalvfond (på flaska) 1 stor kruka persilja eller 2 små 400-500 g färsk pasta, t ex ravioli GÖ R S Å HÄR : 1 . Sätt ugnen på 150°C. Dela filén i 1 2 medaljonger, ca 2 cm tjocka. Platta till 20 dem lätt med handflatan. 2 . Sätt på pastavattnet. 3. Stek köttbitarna ett par minuter per sida. Krydda. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Klicka pesto på köttbitarna. 4 . Stek ca 10 minuter mitt i ugnen. 5. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet. 6. Koka upp créme fraiche och kalvfond. Hacka persiljan och vänd ner den och pastan. Servera med tex färsk sparris eller frysta wokgrönsaker* 2 . av tony wallin foto: pepe nilsson Buffé 3/1999
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40