Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 kb J Middagen vi talat om så länge v
erkade aldrig bli av. Alla har så mycket att göra. Lösningen blev att släppa alla krav på en välarrangerad fest och istället umgås i köket och laga maten tillsammans. Färsk sparris med parmaskinka, crostini med avokado och rökt lax, saffranskyckling, mycket skratt och vin var några av ingredienserna i en lyckad påskmiddag. Maria, Lars, Björn, Robert och Colleen träffas Färsk sparris lindad med parmaskinka och vithemma hos Inge för att laga middag tillsammans. Hon skrev redan i inbjudan att det var matlagning på gång och att ingen skulle förvänta sig att sätta sig vid dukat bord. I förväg hade hon tänkt ut en lättlagad meny som skulle kännas vår- och påsklik men inte så traditionell. -V i ska laga kyckling med medelhavssmak av saffran, tomat och fänkål och efter det en oemotståndlig brylé med lime och kokos, säger Inge och korkar upp vinet. Vi hoppar över förrätten, men jag har gjort lite fingermat som vi kan mumsa på under tiden vi lagar. löksost, djävulska ägg och små lax- och avokadocrostini står framdukat i köket. Det är bara att ta för sig, hälla upp ett glas vin och köra igång med matlagningen. Alla jobbar i olika branscher; Maria är barnmorska, Lars och Robert jobbar i finansbranschen, Björn är art director, Colleen är lärare och Inge jobbar bland annat som stylist- och fotoassistent. De jämför, diskuterar jobb, men mest blir det gamla anekdoter från förr. Och det blev många skratt och fniss innan måltiden var avnjuten. g Buffé 3/1999 av liselotte forslin foto: pep e nilsson vintips: ja n Samuelson
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40