Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 Ty^-Jujjd [nr TlM, Vi nj -J/ti; u\i J
J'-j : x: Halvtorra 1994 Graacher Himmelreich Riesling Spätlese, Mosel, Echevema Sauvignon Blanc, Chile (nr 26603, 65 kr, ny 1/3). Köp en halv lax - många spännande rätter att välja bland Gravad lax till påsk är ett måste . Men varför inte satsa p å e n halv lax så kan d u laga flera spännande laxrätter. Grava mittbiten oc h använd resten plus skrap oc h puts till laxburgare, laxrårakor eller friterade laxbollar. SALLAD MED LATTHALSTRAD GRAVLAX FÖ R 1 PERSO N 2 cm-tjocka skivor gravlax 2 gröna sparrisstänger 1/2 röd paprika 1/2 mango 5 cm skalad gurka 4-5 spenatblad ev finhackad röd chilifrukt Buffé 3/1999 GÖ R S Å HÄR : "I.Stek laxskivorna hastigt i aningen olivolja. Tänk på att de smakar saltare när de stekts. 2 . Ansa sparrisstängerna och dela dem i 3 bitar. Koka dem till lagom tuggmotstånd. 3. Skiva paprikan och mangon, dela gurkan i långa strimlor. a v birgitt a alströ m foto : michae l förste r 4. Lägg upp alla ingredienser, först spenatbladen, sedan grönsakerna. Toppa med laxskivorna och ev lite chili. 5. Servera gärna med en sås gjord på 1 del balsamvinäger, 3 delar god olivolja och 2 delar sweet chilisås som mixas samman. vintips : ja n Samuelso n
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40