Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30 HELENAS RÄKLADA FÖ R 6 PERSONE R 5 s
kivor vitt bröd 4 ägg 4 dl mjölk 1 tsk senap 2 msk hackad persilja 1 tsk salt svartpeppar 3 dl riven ost 200-300 g skalade räkor GÖ R S Å HÄR : I .Sät t ugnen på 200°C. 2 . Skär bort kanterna från brödet och tärna det. Smörj en ugnssäker form, ca 25 x 15 cm, och fördela tärningarna i. 3. Vispa hastigt samman ägg och mjölk. Tillsätt senap, persilja, salt och peppar och hälften av osten. 4 . Fördela räkorna på brödet och häll över äggstanningen. Strö på resten av osten. Grädda i ca 30 minuter tills den stelnat och fått fin färg. PELLES OMELETT FÖ R 6 PERSONE R 1 gul lök 2 paket bacon ä140 g 3-4 kokta potatisar 10 ägg 1 dl vatten 4 tomater eller 8 cocktailtomater 2 msk hackad persilja GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala och hacka löken. Strimla baconet och tärna potatisen. 2 . Stek lök, bacon och potatis i en stekpanna tills det fått fin färg. 3. Vispa samman äggen och tillsätt vattnet. Häll äggsmeten i pannan. Dela ev upp smeten till två omeletter om pannan inte räcker till. Låt omeletten stelna, peta i den med en gaffel. 4 . Klyfta eller halvera tomaterna. Strö över dem och persiljan.
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40