Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 citron, rädisa och dill GÖ R S Å HÄR
: 1 . Hårdkoka och skala äggen. Halvera dem. 2 . Fördela majonnäsen på och lägg en klick svart eller röd stenbitsrom/räkor på ägghalvorna. Garnera med citronbit, rädisskiva och dillvippa. FO R 6- 8 PERSONE R 6 ägg 4 msk orökt kaviar 1 dl majonnäs 2 msk hackad gräslök citronpeppar salt GÖ R S Å HÄR : 1 . Hårdkoka äggen. Skala och mixa dem i en matberedare. 2 . Rör ner kaviar, majonnäs, gräslök och kryddor. Servera på finncrisp eller med nachips.
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40