Loading...
Buffé 1
Buffé MAJ – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé FRÅN TRÄDGÅRD TILL TALLRIK
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé FÖRSOMMARFEST MED NIDAL KERSH
SAFTIG HARISIKAKA MED MANNAGRYN 12 BITAR / ÖVER 6
0 MIN INGREDIENSER TIPS! Servera gärna med en klick yoghurt och färska bär. 100 g rumsvarmt smör 5 dl mannagryn 1 ¼ dl strösocker 1 krm salt ¼ tsk bikarbonat 1 tsk bakpulver 2 dl + 2 msk yoghurt, 10% 1 burk kondenserad mjölk, ca 400 g 1 dl skållade mandlar smör till formen GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200°C. Rör ihop smör, mannagryn, socker och salt i en bunke till en smulig massa. Blanda bikarbonat, bakpulver och 2 dl yoghurt i en skål. Rör ner i bunken och rör ihop till en kompakt deg. 2. Tryck ut smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Bred på 2 msk yoghurt. Ställ in i mitten av ugnen 25–30 minuter. 4. Ta ut och skär i bitar i formen. Häll över den kondenserade mjölken medan kakan är varm. Toppa med mandel. Låt svalna. MAT TILL MÅNGA! Lagar du stora mängder av ett recept så börja med lite mindre kryddor än vad receptet säger och smaka dig fram. Använd portionsomvandlaren på buffe.se för att räkna om recepten! 24 BUFFÉ #05/2018 ›
Buffé PREMIÄR FÖR PRIMÖRER
Buffé VEGO FÖR ALLA SMAKER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET
Buffé NÄSTA NUMMER