Buffé 1
Buffé MAJ – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé FRÅN TRÄDGÅRD TILL TALLRIK
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé FÖRSOMMARFEST MED NIDAL KERSH
Buffé PREMIÄR FÖR PRIMÖRER
Buffé VEGO FÖR ALLA SMAKER
VEGO Vego för alla smaker Smaklöst, tråkigt och o
tillfredsställande? Snarare smakrikt, spännande och mättande! Buffé har hittat vegorätterna som övertygar även den mest skeptiska. Tacka oss när du smakat. G RICOTTA- OCH SPENATBOLLAR I TOMATSÅS 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER › 250 g fryst hackad spenat 250 g ricotta 1 litet ägg 2 ½–3 dl vetemjöl 1 krm riven muskot 1 dl riven parmesan ¾ tsk salt ½ tsk svartpeppar 250 g valfri pasta 1 förp tomatsås, gärna med basilika, ca 390 g rapsolja färsk basilika och riven parmesan att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Tina spenaten och krama ur vätskan noga. Blanda med ricotta, ägg, vetemjöl, muskot, parmesan, salt och peppar. Forma till ca 25 st bollar med oljade händer. Stek bollarna i olja tills de får fin färg runtom. 2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Värm tomatsåsen. 3. Servera ricotta- och spenatbollarna med pastan och tomatsåsen. Toppa med basilika och parmesan. 31 BUFFÉ #05/2018 KOMMER BARNEN GILLA DET? Att barn kan vara kinkiga med maten är det många föräldrar som kan skriva under på, men med rätt smaksättning och barnvänligt tänk så kommer vegorätter som de här ricottabollarna att göra succé kring matbordet. » RECEPT SOFIA NILSSON FOTO LENNART WEIBULL STYLING ANNA WENDT Ä ! T M Ö E R R N T
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET
Buffé NÄSTA NUMMER