Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 FLÄSKKARRÉ MED SMAKRIK POTATISSALLAD
Man kan äta potatissalladen både kall och varm. Om du vill ha den varm så lägg den i en stekpanna och värm den på grillen före servering. FÖR 4 PERSONER 4 skivor benfri fläskkarré, å ca 200 g salt och peppar olja till grillning POTATISSALLAD : 1 kg färskpotatis 150-200 g rökt fläsk 10 cm purjolök 2 msk fransk senap 1 citron 1 knippe persilja 2 msk kapris 2 msk syltlök GÖR SÅ HÄR: 1. Skrubba färskpotatisen och skiva den. Koka potatisen mjuk. 2. Skär fläsket i tärningar och stek det ganska hårt. 3. Skölj och skär purjon i tunna strimlor. Blanda ihop alla ingredienser till potatissalladen. Pressa i saften från citronen. 4. Pensla köttet med oljan, salta och peppra. Grilla i ca 5 minuter på varje sida. Servera med potatissalladen. För alla? Karré med smakrik potatissallad innehåller varken gluten, mjölk eller ägg. Macho-kommentar Jesper Aspegren (konsekvent grillare) "Det är egentligen för djävligt. I och för sig hälsar jag denna bok med ett visst mått av glädje, för en sak är klar: kvinnor behöver definitivt lära sig om grillning. I somras var jag själv oförmögen att grilla pga en gipsad fot. Efter att ha låtit hustrun få grilla på egen hand ett par gånger insåg jag att något radikalt måste göras för att få maten att komma upp i ätbar standard."
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40