Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18 Annas curry FOTO PEPE NILSSON OCH JO
EL WÅREUS Skicka Brev, fax eller e-post till: Annas curry Box 6630 11384 Stockholm Fax: 08-728 23 37 anna.gidgard@forlaget.ica.se Frysta blommor "När jag gör fruktsallad, på till exempel jordgubbar och melonkulor, brukar jag strö över fläderblommor som dekoration. Eller gurkörtens blå blommor. Jag brukar också frysa in blommor en och en i istärningar. Det är fint i saft- eller drinkglaset långt in på hösten." Kerstin Haglund, Bromma Sommarens drinktips Glöm vanliga isbitar. Frys i stället in bitar av din favoritfrukt och använd dem som kylning i din coola cocktail eller bål. Exempel: kiwi i slantar, jordgubbar i halvor, päron i kuber, melon i kulor. Vinbär i klasar funkar också. Morots-tsatsiki Förnya med choklad Kladdkakan har blivit en favorit för många. Ett täcke av fräsig smält vit choklad gör den både finare och godare som omväxling. Gör en vanlig kladdkaka, från eget favoritrecept. Ta ut kakan när cirka 10 minuter återstår av gräddningstiden. Riv vit choklad över och grädda klart. Det här lilla tipset från Sara i Stockholm fungerar egentligen på många sorters gräddade kakor, även fruktkakor. M-H Tokunay i Skärholmen har skickat in ett mycket uppskattat recept. Det är ett alternativ till den vanliga grekiska tzatsikin med gurka. "Låt 1 liter naturell yoghurt rinna av i kaffefilter. Rör i 1/2 tsk italiensk salladskrydda, 1/2-1 tsk salt. Pressa i 3 vitlöksklyftor. Grovriv 2-3 morötter och rör ner det. Dra några varv på pepparkvarnen. Låt såsen stå till sig en stund innan den serveras. Om du ska servera såsen till fisk rekommenderar jag att tillsätta 1 msk citronsaft." • Webb-tips www.oldelpaso.nu För dig som är texmexfrälst. Recept på dipper, soppor, sallader, tacos och desserter. Du kan också prenumerera på recept. hemma.net ICA-förlagets portal som rymmer allt från recept och dukning till vett och etikett och barnkalas. I menymaskinen kan du skapa din alldeles egen meny. Bröllopstips och temafester. Vitt iskaffe Tidigare har jag tipsat om svart iskaffe, men man kan faktiskt göra ännu godare iskaffe genom att tillsätta lite iskall mjölk. Populär dryck på strandcaféerna i Thailand. Elefanternas favorit Amarula heter den gräddiga likören som smakar som godis. Den är framställd av elefanternas älsklingsfrukt som växer på det mytomspunna marulaträdet i Sydafrika. Frukterna sägs ha magiska krafter och kan föra samman män och kvinnor... Amarula påminner mycket om Bailey's och passar att serveras på samma sätt: Gott till kaffet med en isbit i glaset. Eller prova att hälla några droppar över fin vaniljglass. Passar också att blanda drinkar av.
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40