Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Vardagsfest med semesterminnen från
Sydafrika RECEP T MATHIA S PIHLBLA D | FOT O LAR S PAULSSO N [MAT ] & PETE R CEDERLIN G [MILJÖ ] | STYLIS T TIN A HELLBER G Doftande aromatiska kryddor är det som kännetecknar rätterna från Sydafrika som komponerats av Henrik Håkansson och Tony Olsson i Kocklandslaget. Bilderna från resan på soldränkta frukter och grönsaker har inspirerat. Prova en annorlunda, smakrik tacorätt och en fruktig dessert någon kväll då du känner för att unna dig lite extra. FRUKTCLAFOUTIS CA 1 2 STYCKEN 1/2 dl sötmandel, ca 40 g 1 msk vetemjöl 1 dl råsocker 1 ägg 2 äggulor 1 dl vispgrädde frukt, tex hallon och nektariner GÖR SÅ HÄR: LSätt ugnen på 200°C. 2. Skålla och skala mandeln. Rosta den i torr, het panna. Mal eller mixa den. 3. Blanda mandel, vetemjöl och socker. Tillsätt ägg, äggulor och grädde. 4. Fyll upp till hälften i små smorda formar, tex aluminiumformar. 5. Skär nektarinerna i små klyftor eller bitar och lägg i frukt och bär. 6. Grädda i ca 12 minuter. Servera ljumna, gärna med glass till. För alla? Desserten innehåller gluten, mjölk och ägg.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40