Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 ANSJOVIS MED DILLOCH ANSJOVISDRESSIN
G FÖR 4 PERSONER 8 hela ansjovisar eller stora ansjovisfiléer 2 msk mjöl 1 ägg 2 msk ströbröd 5 dl rapsolja DRESSING : 2 dl gräddfil 2-3 msk löjrom 2-3 msk finhackad dill 2-3 msk finhackad rödlök salt, peppar några salladsblad till garnering 4 kokta potatisar GÖR SÅ HÄR : 1. Filéa ansjovisarna eller häll av filéerna. Panera i mjöl, ägg och sist ströbröd. Låt dem ligga kvar i ströbrödet en stund. 2. Blanda gräddfil med löjrom, dill och rödlök. Krydda med salt och peppar. 3. Fritera ansjovisfiléerna gyllenbruna i rapsolja (ca 180°C). Om du tycker det är krångligt går det bra att steka fiskfiléerna i stället. 4. Servera genast med skivad potatis och dressing. Dekorera med några salladsblad. För alla? Ansjovis med dill- och ansjovisdressing innehåller gluten, ägg och mjölk. SAFFRANSPASTA MED KANTARELLER En förrättspasta med god smak av svamp och saffran. FÖR 4 PERSONER 100 g pasta 1 msk finhackad lök 250 g kantareller eller annan svamp smör till stekning 1/2 krm saffran salt, peppar 4 tunna skivor parmaskinka olja till stekning TILL GARNERING : 1 citron 2 msk finhackad gräslök GÖR SÅ HÄR: LKoka pastan enligt anvisningar på paketet. 2. Fräs lök och kantareller i smör. Krydda med saffran, salt och peppar. Blanda med pastan. 3. Pensla en annan stekpanna med olivolja och knaperstek parmaskinkan. 4. Servera svamppastan med parmaskinkan, finhackad gräslök och pressad citron. För alla? Saffranspasta med kantareller och parmaskinka: Välj en pasta som är glutenfri, ägg- och mjölkfri vid ev allergi. Använd dessutom olja eller mjölkfritt margarin vid mjölkallergi. •
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40