Buffé 1
Smarta tips! 12 Godare spjäll! Förkoka och grilje
ra. 13 Olja händerna! …så går köttbullerullande lättare – och de blir förberedda för stekpannan. 14 Glömt grava laxen? Fixa godaste på fyra timmar. Buff élabbet har tagit fram olika smaker! 15 Tomt på bordet? Dekorera med några grankvistar. Klipp nedtill på baksidan… 16 Pankofritera lutfi sken! Torka, vänd i mjöl, ägg och panko. Fritera och servera med grönärtspuré! 19 20 Gamla ägg är bäst! …i alla fall om många ska skalas. Och om fi n maräng ska slås! Står stadigt! Skär av ett litet bottenlock så står ägg- och avokadohalvor stadigt. På ica.se/buffe fi nns utförliga förklaringar och recept till samtliga små tips! 6 B UFFÉ 12 • 2015 17 18 Kryssa brysslingarna …i botten så blir de jämnare tillagade! Godaste brysslingarna! …rostas i ugnen.