Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 WOK PÅ FLÄSKFÄRS ^ OCH GLASNUDLAR FÖ
R 4 PERSONER 100 g glasnudlar 1 liten gul lök 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök, den gröna delen 500 g fläsk- eller biandfärs olja att steka i 1 burk vattenkastanjer å 225 g 1 dl ostronsås isbergssallad 360 g räkor i lake ev 1/2-1 röd chilifrukt salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet. Häll av dem i ett durkslag och skölj av nudlarna i kallt vatten tills de kallnat. Låt stå att rinna av tills vidare. 2. Skala och skär lök och vitlök i tunna skivor. Strimla purjolöken. 3. Hetta upp en vid stekpanna eller wok. Fräs färsen under omrörning i 1 msk olja till den fått fin färg och blivit finfördelad. Salta och peppra. 4. Tillsätt lök, vitlök och purjo. Låt det fräsa med färsen. 5. Häll av, skölj och tillsätt vattenkastanjerna. Låt fräsa i ytterligare några minuter. 6. Klipp nudlarna 3-4 gånger med en sax så att de blir kortare. Vänd ner nudlarna med övriga ingredienser. Häll på ostronsåsen, blanda väl och låt det bli genomvärmt. Smaka av med salt och peppar. 7. Klä skålar med isbergssalladsblad och fyll dem med färsblandningen. Toppa avslutningsvis med räkor och gärna tunna ringar av färsk röd chilifrukt. Tillagning: 30 minuter Energi:** Fett: ** * Fibrer:* FÖR ALLA? Wok på fläskfärs och glasnudlar innehåller inte gluten eller ägg. Mjölkprotein ingår i ostronsåsen.
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40