Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 QUORNSAUTE MED KANTARELLER OCH SYLTL
ÖK FÖR 4 PERSONER 1 påse quornbitar, 300 g (ej panerade) 4 portioner jasminris olivolja att steka i 2 vitlöksklyftor 2 burkar kantareller å 110 g 1 dl syftlök, avrunnen 1 paket frysta haricots verts å 250 g (tinade) 1 kruka kruspersilja GÖR SÅ HÄR: 1. Koka riset enligt anvisning på paketet. 2. Hetta upp en stekpanna med ca 2 msk olivolja. Stek quornbitarna tills de fått fin färg runt om. 3. Skala och grovhacka vitlöken. Tillsätt vitlök, kantareller (avrunna), syltlök och bönor och låt allt fräsa tillsammans i 2-3 minuter. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. 4. Grovhacka persiljan och vänd ner den. Lägg upp på tallrikar och servera med riset. Tillagning: 20 minuter Riskokning: 30 minuter Energi: •• • Fett: Fibrer: FÖR ALLA? Quornsauté med kantareller och syltlök innehåller inte gluten eller mjölk Äggvita ingår i quornbitarna. Tips! Servera gärna med smaksatt matlagningsyoghurt. Blanda 2 dl matlagningsyoghurt med 2-3 msk söt och stark senap eller 1 - 2 msk riven pepparrot och 1 msk flytande honung.
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40