BUFFÉ I ANNONSSAMARBETE MED PROSCIUTTO DI PARMA 1
00% NATURLIG PARMASKINKA Kvalitet på riktigt – det är vad Prosciutto di Parma står för. Prova ett nytt sätt att servera den italienska delikatessen i vår! 100 % naturlig – helt utan tillsatser! Ätklar! Prosciutto di Parma är färdig att servera precis som den är – direkt från förpackningen. SNITTAR MED PARMASKINKA, BURRATA OCH SPARRIS 6 PERSONER / 30 MINUTER INGREDIENSER 170 g Prosciutto di Parma 12 skivor surdegsbaguette 1 knippe grön sparris 250 g ½ kruka basilika 1 vitlöksklyfta 3 msk pistagenötter 2 burrata à 100 g 1 msk finrivet citronskal olivolja GÖR SÅ HÄR Kronan på verket Håll utkik efter symbolen i form av en krona – den visar att skinkan är en äkta Parmaskinka och 100% naturlig. 1. Pensla brödskivorna med lite olja och rosta i het stekpanna tills de får lite färg. Lägg åt sidan. 2. Bryt ev av den nedre torra delen på sparrisen. Skär sparrisen i två delar. Vänd runt med 1 msk olja och stek i het stekpanna 1–2 minuter så den får ordentligt med färg. 3. Mixa basilika, vitlök och 3 msk olja till en örtolja med stavmixer. Finhacka pistagenötterna. 4. Toppa de grillade brödskivorna med sparris, burrata, prosciutto och örtolja. Strö över pistagenötter och citronskal. Servera direkt. 10 BUFFÉ #04/2024
Buffé TARTE TATIN En paj lika vacker som god – tar
te tatin med tomater är ett måste till vårens firanden!
Buffé JAPANSKA PANNKAKOR Amerikanska pannkakor, sl
äng er i väggen! Tro det eller ej: den japanska versione
Buffé AREPA CON PERICO Uppgradera brunchen och pro
va venezuelanska majsbröd, fyllda med krämig äggröra med