Buffé TARTE TATIN En paj lika vacker som god – tar
te tatin med tomater är ett måste till vårens firanden!
FEST ROSTADE GRÖNSAKER MED MOZZARELLA OCH KRUTONG
ER 6–8 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 3 paprikor 4 rödlökar 2 zucchini 1 riven vitlöksklyfta 2 dl hackade örter t ex persilja och timjan 1 tsk chiliflakes 2 msk rödvinsvinäger 4 skivor ljust surdegsbröd 250 g mozzarella olivolja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 250°C. Kvarta och kärna ur paprikorna. Skala och kvarta rödlöken. Skiva zucchinin i cm-tjocka skivor. Lägg allt på en plåt och blanda med 1 tsk salt, ½ tsk peppar och 2 msk olja. Ställ in i mitten av ugnen ca 30 minuter, tills grönsakerna är mjuka och fått färg. Blanda runt efter halva tiden. 2. Rör ihop vitlök, örter, chiliflakes, vinäger, 4 msk olja och 1 tsk salt till en dressing. Skär brödet i tärningar och stek i 2 msk olja tills de får lite färg. 3. Lägg upp grönsaker och krutonger på ett fat och bryt över mozzarella. Ringla över dressingen. 17 BUFFÉ #04/2024
Buffé JAPANSKA PANNKAKOR Amerikanska pannkakor, sl
äng er i väggen! Tro det eller ej: den japanska versione
Buffé AREPA CON PERICO Uppgradera brunchen och pro
va venezuelanska majsbröd, fyllda med krämig äggröra med