Loading...
Buffé 1
Buffé TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé MATPAJENS REVANSCH
PAJER RÖDBETSPAJ MED CHÈVRE OCH VALNÖTTER 4–6 PER
SONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER Pajdeg 100 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl Fyllning 300 g kokta rödbetor 3 ägg 2 dl keso 1 dl mjölk 1 tsk honung ½ tsk torkad rosmarin ½ tsk salt 200 g chèvre 1 dl hackade rostade valnötter GÖR SÅ HÄR 1. Pajdeg: Skär smöret i tärningar. Blanda mjöl och smör till en smulig massa, gärna i matberedare. Tillsätt 3 msk kallt vatten, lite i taget, och arbeta snabbt ihop till en deg. 2. Tryck ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Ställ i kylen ca 30 minuter. 3. Sätt ugnen på 200° C. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 10 minuter. Sänk temperaturen till 175° C. 4. Skär rödbetorna i mindre bitar. Vispa ihop ägg, keso, mjölk, honung, rosmarin och salt. Fördela rödbetorna i pajskalet och smula över chèvren. Häll på äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen 30–40 minuter. Ta ut och strö över nötterna. 13 BUFFÉ #02/2020
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé MATPREPPA FÖR VECKAN
Buffé VILKEN SOPPA!
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé BÄRLYCKA
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET