Buffé 1
Buffé TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé MATPAJENS REVANSCH
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé MATPREPPA FÖR VECKAN
Buffé VILKEN SOPPA!
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé BÄRLYCKA
BÄR TIPS! Använd resten av kokosgrädden i en smoo
thie, chiapudding eller gryta. MILKSHAKE MED HALLON 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl naturella cashewnötter ca 1 dl isbitar FINANCIER MED BJÖRNBÄR OCH PISTAGE CA 30 STYCKEN / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl frysta svenska hallon 2 msk agavesirap 1 krm vaniljpulver 1 krm flingsalt Topping ca 1 ½ dl kokosgrädde ev frystorkade hallon GÖR SÅ HÄR GÖR SÅ HÄR 1. Ställ burken med kokosgrädde i kylen. Blötlägg cashewnötterna i vatten minst 3 timmar i kylen. Sila bort vattnet. Mixa cashewnötterna med 3 dl kallt vatten i en blender till en slät kräm. Tillsätt is, hallon, agave, vaniljpulver och salt och mixa slätt. 2. Ta ut det översta hårda i kokosgrädden och vispa fluffig med elvisp. Toppa milkshaken med kokosgrädden och gärna frystorkade hallon. 1. Bryn smöret och låt det svalna. Sätt ugnen på 200° C. 2. Blanda socker, mandelmjöl, vetemjöl och salt i en köksmaskin med vinge. Tillsätt äggvitan, honungen och smöret lite i taget och blanda till en jämn smet. 3. Klicka ut smeten i ca 30 små muffins- eller silikonformar som rymmer ca ½ dl. Toppa med ½ björnbär och pistage. Grädda 12–15 minuter, tills de får lite färg. 30 BUFFÉ #02/2020 200 g smör 2 2 /3 dl strösocker 2 dl mandelmjöl 1 1 /3 dl vetemjöl ½ krm salt 4 äggvitor 2 msk honung ca 15 tinade frysta björnbär ½ dl hackade pistagenötter ›
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET