Buffé 1
Buffé TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé MATPAJENS REVANSCH
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé MATPREPPA FÖR VECKAN
Buffé VILKEN SOPPA! SOPPA Vilken soppa! RECEPT SOF
IA NILSSON STYLING LINDA BERLIN FOTO EMMA SHEVTZOFF En värmande måltid i all sin enkelhet. Inspireras av tre nya soppfavoriter: magisk majssoppa, italiensk kålsoppa och en grön broccolidröm. ROSTAD MAJSSOPPA MED QUESADILLAS 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 450 g frysta majskorn 2 rivna vitlöksklyftor 2 krm rökt paprikapulver ½ tsk malen spiskummin 2 krm chilipulver 25 g smör 1 tsk salt 6–8 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk färskpressad limejuice koriander till servering Quesadillas 2 stora tortillabröd 2 dl riven ost 1–2 msk hackad färsk jalapeño 2 msk olja GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Lägg majsen i en ugnsform och blanda med vitlök, paprikapulver, spiskummin, chilipulver, smör och salt. Rosta i mitten av ugnen 10–20 minuter tills majsen får lite färg. Rör om efter halva tiden. 2. Lägg den rostade majsen i en kastrull. Tillsätt vatten och buljongtärning och koka upp. Mixa soppan med en stavmixer. Späd ev med mer vatten. Tillsätt limejuice och smaka ev av med mer salt. 3. Fördela ost och jalapeño på tortillabröden. Vik ihop och stek i oljan. Skär i bitar och servera till. Toppa soppan med koriander och gärna extra paprikapulver. 24 BUFFÉ #02/2020
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé BÄRLYCKA
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET