Buffé 1
Buffé TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé MATPAJENS REVANSCH
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé MATPREPPA FÖR VECKAN
Buffé VILKEN SOPPA!
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé BÄRLYCKA
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR ICAs EGNA SIDOR N I FOKUS: C
ECILIA MELDAHL Chef Kundutveckling Den 1 februari blev alla med ett ICA-kort stammisar. Cecilia Meldahl berättar hur du får ut det mesta möjliga som stammis! DINA FÖRDELAR Stammispriser, rabatter på resor och nöjen, möjlighet att självscanna och använda ICAs digitala tjänster och såklart – tidningen Buffé! SAMLA POÄNG Du får poäng för dina köp på ICA och Apotek Hjärtat, samt även hos ICA Försäkring. Betalar du dessutom med ICA-kortet får du 20 poäng extra per köp. VI PÅ ICA vet att laga god och hälsosam mat kan vara allt annat än enkelt. Men vi vet också att det fi nns recept som både små och stora tycker om – trots att de innehåller en och annan grönsak. För att hjälpa dig att laga gott och snabbt varje dag har vi samlat ihop våra bästa tips och recept för en grönare vecka. Du hittar dem på ica.se/recept. Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Stek ICA Köttbullar 300 g i smör tills de är genomstekta. Värm ICA Potatismos 350 g och ICA Pepparsås 250 g enligt anvisning på förpackningen. Servera gärna med rårörda lingon och persilja. MISSA INTE ... ... ICAs digitala inköpslista som nu även finns i självscanningshandtaget. Dessutom kan du få den sorterad så att den är i rätt ordning för just din butik. Läs mer på ica.se/stammis. Nyhet! li Brocco stjälken blir o a till svinn – därför lanserar vi nu ft broccolikronor, med mer b k t lk f d u e t och mindre stjä . Vad händer med stammen då? Den används till bland annat färdigmat och djur o er. + + = 36 BUFFÉ #02/2020 R I MÅNADENS KOMBO C A s E A G S I D O
Buffé SISTA ORDET