Loading...
Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
PÅSK MANDELMUSSLOR MED SYLT OCH GRÄDDE 20 STYCKEN
/ ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 100 g rumsvarmt smör ¾ dl strösocker 2 finrivna bittermandlar 1 ½ dl mandelmjöl 2 dl vetemjöl (120 g) 1 äggvita smält smör till formarna sylt och lättvispad grädde till servering GÖR SÅ HÄR 1. Nyp ihop smör, socker, bittermandel, mandelmjöl, vetemjöl och äggvita till en fin deg. Låt vila i kylen minst 1 timme. 2. Sätt ugnen på 200° C. Dela degen i 20 bitar. Pensla 20 formar med veckade kanter med smält smör. Tryck ut degbitarna i formarna. Grädda mitten av ugnen 10–12 minuter. Låt svalna lite och knacka försiktigt ut kakorna ur formarna när de fortfarande är varma. Låt svalna. 3. Servera med sylt och lättvispad grädde. 17 BUFFÉ #02/2020 BUFFÉ #03/2020
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET