Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER KÖTTBULLAR Runda delikate
sser LAMMKÖTTBULLAR MED PISTAGEPESTO, YOGHURT OCH PITA 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 500 g lammfärs 1 dl panko 1 ägg 1 tsk malen spiskummin ½ tsk chiliflakes 1 dl hackad persilja 1 riven vitlöksklyfta 1 liten gurka 2 hjärtsallad eller ½ isbergssallad 2 dl tjock yoghurt (10 %) 4 pitabröd ½ dl myntablad olja salt, svartpeppar Pistagepesto ½ dl myntablad ½ dl pistagenötter ½ dl olivolja 1 riven vitlöksklyfta GÖR SÅ HÄR 1. Pistagepesto: Mixa alla ingredienser. Krydda med 2 krm salt. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN FOTO SIMON BAJADA Vegetariska, asiatiska eller klassiska, serverade med pasta, bröd eller buljong. Egengjorda köttbullar är ett enkelt sätt att imponera på middagsgästerna! 31 BUFFÉ #03/2020 2. Blanda färs, panko, ägg, spiskummin, chiliflakes, persilja, vitlök, 1 tsk salt och ½ tsk peppar. Rulla till ca 40 bullar med oljade händer. Stek i olja tills de får fin färg. 3. Skär gurkan i bitar. Skölj och bryt salladen i bitar. Lägg yoghurten i en skål och ringla över peston. Värm pitabröden. 4. Servera lammköttbullarna med pestoyoghurten, pitabröd, gurka, sallad och mynta.
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET