Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Vilken barista är du
? Med Gevalia Barista är det enkelt att lyckas med kaffe i världsklass hemma. Vi guidar dig till vilken sort som passar dig och hur du får ut mesta möjliga av dina kaffebönor. MAXA BÖNAN – Förvara hela kaffebönor lufttätt, mörkt och skyddade från temperaturförändringar. – Dosera rätt: cirka 6–7 gram (1 kaffemått) malet kaffe per dl vatten. Färskmalet kaffe är luftigare än färdigmalet – så väg gärna ditt nymalda kaffe eller dosera rejäla kaffemått. – Olika bryggteknik kräver olika malning: finmalet kaffe passar espresso, mellangrovt är bra för bryggkaffe och grovt malda bönor funkar till presskanna eller kokkaffe. DARK ROAST ESPRESSO Mörkrostade bönor som passar dig som gör kaffet i espressomaskin eller vanlig bryggare. SLOW ROAST Bönorna rostas under en längre tid vid lägre temperatur så att de hinner utveckla en smak som är aromatisk, rik och djup. MEDIUM ROAST CREMA För dig som föredrar mellanrostat kaffe och brygger kaffet i bryggare, chemex eller mokabryggare. MEDIUM ROAST ORGANIC Ekologiskt odlade kaffebönor av mellanrost för bryggning i bryggare, chemex eller mokabryggare. PSST … …vårt uppgraderade sortiment med hela bönor hittar du i kaffehyllan precis som vanligt!
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET