Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
KÖTTBULLAR TIPS! Byt ut mandel mot solroseller pu
mpakärnor. Recept på hemgjorda fiskbullar med ingefära och nudlar finns på buffe.se. MANDEL- OCH LINSBOLLAR MED PAPPARDELLE 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER GÖR SÅ HÄR 1. Mandel- och linsbollar: Lägg alla ingredienser och 3 msk vatten i en matberedare. Mixa snabbt ihop till en grov smet, smeten ska vara lite smulig. 300 g pappardelle 1 ½ dl vispgrädde 1 tsk fi nrivet citronskal ½ dl hackad mandel, gärna marcona salt, svartpeppar rapsolja riven parmesan och chilifl akes att toppa med Mandel- och linsbollar 1 förp kokta linser 380 g 1 dl havregryn 1 ½ dl mandel 1 dl riven parmesan 1 riven vitlöksklyfta ½ tsk chilifl akes ½ tsk salt ½ dl majsstärkelse 2. Tryck ihop och forma till ca 40 stycken bollar med oljade händer. Stek i olja ca 5 minuter tills de får fi n färg runtom. 3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spar 2 dl av pastavattnet. Koka upp grädden med citronskal i en vid kastrull eller stekpanna. Tillsätt pastan och pastavattnet. Låt koka ihop lite och smaka av med salt och peppar. Toppa med bollarna, mandel, parmesan och chilifl akes. TIPS! Gör veganskt genom att välja äggfri pasta samt byta ut grädde och ost till växtbaserade alternativ. 32 BUFFÉ #03/2020 KRISPIG SALLAD Blanda 1 strimlad morot och 1 strimlad färsk mango med 1 msk färskpressad limejuice, 1 tsk strösocker och 1 krm salt.
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET