Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
VÅFFLOR TIPS! Servera gärna bananvåfflorna med fä
rska bär. BANANVÅFFLOR 4–6 STYCKEN / 15 MIN INGREDIENSER 2 stora mogna bananer 1 dl cottage cheese 4 ägg 1 ½ tsk bakpulver ½ dl havregryn ½ tsk malen kanel kokosolja tjock yoghurt, skivad banan, honung och hackade nötter till servering GÖR SÅ HÄR 1. Mixa alla ingredienser till våffl an och 1 tsk kokosolja med stavmixer. Hetta upp våffeljärnet. Smörj den första laggen med kokosolja. Grädda våffl orna gyllene. 2. Servera med yoghurt, banan, honung och nötter. TIPS! BELGISKA SPENATVÅFFLOR 8–10 STYCKEN / 30 MIN INGREDIENSER 100 g färsk bladspenat 4 dl vetemjöl 2 ägg 4 dl mjölk 1 tsk salt 1 tsk strösocker 1 tsk bakpulver 100 g smält smör pocherade ägg och rökt lax till servering GÖR SÅ HÄR 1. Mixa alla ingredienser till våffl an utom smöret med en stavmixer. Rör ner smöret. Hetta upp ett belgiskt våffeljärn. Smörj den första laggen. Grädda våffl orna gyllene. 2. Servera med pocherade ägg och lax. Toppa gärna med dill. Lär dig att pochera ägg på sidan 29. 22 BUFFÉ #03/2020
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET