Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR ICAs EGNA SIDOR N I FOKUS: P
åskmat NICLAS RAPP Kock, ICA-Köket PLANERA Planering är A och O! Mycket av maten går att förbereda, som till exempel kokta ägg, paj, lamm, sill och gravad lax. SKALA NER Man behöver inte ha mängder av olika rätter; gör istället färre eller bara en och servera med ett härligt bröd och oliver. GYLLENE PÅSK En enklare påsk Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Sätt smak och färg på påsken med ekologisk saffran från ICA I love eco! EN GENERÖS OCH inbjudande påskmåltid behöver inte vara komplicerad! Botanisera bland ICAs egna varor i din lokala ICA-butik och duka fram najadlax, sill i både klassiska och veganska varianter samt vårens krispiga primörer. Som varma tillbehör väljer vi krämig Västerbottensostpaj och smakrika prinskorvar och som söt avslutning passar det perfekt med chokladdragerad lakrits. I glasen: en uppfriskande citronlemonad som ger varma vårkänslor. Glad påsk! Värm ICA Yakiniku 290 g och koka ICA Jasminris enligt anvisning på förpackningen. Servera med ICA Soja- & chilimajo 200 g och gärna koriander och lime. FÖR ALLA Tillgodose olika matpreferenser och allergier med hjälp av laktosfria produkter och frön istället för nötter. Satsa på mycket sköna grönsaker och se proteinet som ett tillbehör. Nyhet! + + = 36 BUFFÉ #03/2020 Kaffeälskare, se hit! Nu har vi nöjet att presentera en nykomling – ICA Barista havredryck. Med sin lena smak och krämiga konsistens gör den kaffestunden till ren njutning. GENVÄGAR Använd ICA Inläggningssill på minuten och blanda med förslagsvis färdig hovmästarsås eller en smaksatt crème fraiche. Bjud på varmrökt lax med en härlig sallad så slipper du tillagning av laxen. Eller varför inte köra knytis? R I MÅNADENS KOMBO C A s E A G S I D O
Buffé SISTA ORDET