Loading...
Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA MATSKOLA Så gör du Pocherade ägg Gö
r helgens brunch till något extra med pocherade ägg! Det är enklare än du tror att lyckas med den perfekta gulan, vi visar hur. Knäck äggen i varsin kopp eller glas. Gör en virvel och sänk ner ett ägg i taget. POCHERADE ÄGG 4 STYCKEN / 15 MIN INGREDIENSER 4 ägg 2 msk ättiksprit (12 %) GÖR SÅ HÄR Låt sjuda och lyft upp med en hålslev. 1. Knäck äggen i varsin kopp eller glas. Koka upp en vid kastrull med ca 2 liter vatten. Sänk sedan värmen så det sjuder. Tillsätt ättika. 2. Gör en virvel i vattnet med en slev. Släpp ner ett ägg i taget, fös ev ihop ägget med sleven så det håller ihop. Låt sjuda 3–4 minuter. Lyft upp äggen med hålslev. 29 BUFFÉ #03/2020 TIPS! Servera gärna med lättkokt sparris, finriven parmesan, smörgåskrasse, olivolja, pressad citron, salt och svartpeppar. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING VICTORIA NORDSTRÖM FOTO PETTER BÄCKLUND
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET