Loading...
Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
VÅFFLOR SMÖRDEGSVÅFFLOR 2 STYCKEN / 30 MIN INGRED
IENSER 1 rulle kyld smördeg 250 g 150 g färskost ¾ dl hackad soltorkad tomat 1 ½ dl riven Gruyère GÖR SÅ HÄR 1. Mixa färskost, tomat och ost. 2. Rulla ut smördegen, bred på oströran och vik långsida mot långsida. Dela på mitten. 3. Hetta upp våffeljärnet. Grädda tills våffl orna är gyllene. 4. Skär i bitar och servera direkt. Toppa gärna med körvel. TIPS! Smördegsvåfflan passar perfekt som ostigt tilltugg. SÖTPOTATISVÅFFLOR 4–6 STYCKEN / 30 MIN INGREDIENSER 500 g sötpotatis ½ dl majsstärkelse 1 tsk salt 3 ägg neutral rapsolja skivad avokado, crème fraiche och chilifl akes till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skala och riv sötpotatisen fi nt, krama ur vätskan. Blanda med majsstärkelse, salt och ägg. Hetta upp våffeljärnet. Pensla den första laggen med olja. Grädda våffl orna gyllene. 2. Servera våffl orna med skivad avokado, crème fraiche och chilifl akes. Toppa gärna med ärtskott. 23 BUFFÉ #03/2020
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET