Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Häxan Emelie bar rykande kolsyreis i
häxkitteln. Handen som sticker upp är en vattenfylld kirurghandske som legat i frysen. Spöken och häxor samt en och annan cowboy och »pumpa« samlades runt eldarna när Buffé bjöd på Halloweenkalas. Lek och bus i stora mått men också tid för mat. De yngsta barnen hade dock svårt att sitta still och njuta av av allt det »läskiga«. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYLING MALIN BERGENDAL FOTO PEPE NILSSON Trick or treat/Bus eller godis frågar barnen när de går runt i sina kvarter i USA . Hä r handlar det mer om »vanligt« bus, läskig utstyrsel och kalasmat med betoning på läskigt. Buffékocken Jacob Gray har komponera t en meny med amerikanskt ursprung men med »lagom« anpassning till svenska förhållanden. Det är en meny som heter duga , men man behöver inte göra allt. Och förbered så mycket som möjligt. Tårto r och kako r kan göras ett par dagar i förväg, kanderade äpplen, pajer och hallonsåsen kan göras dagen före medan man kan fixa med majs och korvfingrar sist av allt. För at t få extra stämning behövs det några pumpo r med läskiga ansikten som lyses upp av ett gäng värmeljus, en riktig brasa eller några marschaller. Och som pricken över i, en förpackning kolsyre-is. Tips på fladdermusunderlägg samt stegför-steg-förklaringar till vissa av recepten finns på www.ica.se Therese, Fanny och Amelia hugger in på monsterpajen. Buffé 10/2002
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40