Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 DUKNING För att få ett stort extrabor
d kan man lägga en träskiva på sågbockar. Skivan kan man tapetsera. Klipp ut tapetlängder något längre än skivans längd. Pensla tapetlim på baksidan av tapeten. Fäst på träskivan och fortsätt tills den är täckt. Låt torka och skär eller klipp bort spillbitar. För att få en vattentålig bordsyta kan man lacka med vattenbaserad klarlack. Servettringar: Måla träkulor i olika färger (med hobbyfärg). Trä upp dem och knyt fast på läderband. Vira bandet runt servetten och knyt. Lövkon: Man behöver inga gröna fingrar för att lyckas med denna bordsdekoration. En oasis-kon sprejas med sprejlim och på det fästes höstlöv (det går även bra med annat lim). Oasis-kon från Panduro. INBJUDNINGSKORTEN Man anar festens tema redan i inbjudan. Här har tapeten blivit både kort och kuvert. Lek med mönstret, klipp och klistra upp på ett tjockare papper. Klipp hål i mönstret och blanda olika färger på pappret för variation. DRINKUNDERLÄGG Måla underläggen med hobbyfärg. Klipp ut tapetbitar i samma storlek som underläggen. Limma baksidan av tapeten och fäst på underlägget. Låt torka. Lacka med klarlack för en tålig yta. (Underlägg från Panduro). Glas, karaff, glasbricka, ljuslyktor och bestick från littalabutiken. Tallrikar, uppläggningsfat och skålar från Höganäs. Tapet nr 122 från Tapetorama. KIR CARDINAL I en Kir Cardinal smaksätter man svalt beaujolaisvin med svartvinbärslikör. Det vanliga är ju annars att man använder mousserande vitt vin med likör i. Den här drinken får en kraftigare, men mjuk, smak som passar så här på hösten. Prova årets första Beaujolais Nouveau eller välj t ex Beaujolais Royal. GÖR SÅ HÄR: Häll 1 -2 cl svartvinbärslikör i ett kylt vinglas. Fyll på med kallt beaujolaisvin. Tilltugg: Bryt svensk cheddarost, exempelvis whiskycheddar, i bitar och lägg i en skål. Kan gärna få stå någon timme och låta kanterna torka till lite.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40