Loading...
Buffé 1
Buffé SEPTEMBER Trenden, råvaran och matkulturen a
tt utforska just nu.
Buffé FRAMTIDENS MAT ÄR HÄR Kockduon bakom restaur
ang Garba bjuder på härliga recept och siar om framtiden
Buffé PREPPA KLIMATSMART! Följ med hem till familj
en Zetterström-Krantz som lagar månadens Söndagspreppen
KLIMATSPECIAL Inköpslista Man använder allt man h
ar tillagat och tar vara på alla råvaror. 1,6 kg potatis 1,2 kg morötter 5 vitlöksklyftor 1 rödlök 2 gula lökar 1 kruka dragon 1 gurka 1 msk hackad dill ½ kruka timjan ½ kruka persilja 200 g kantareller 1 bit färsk pepparrot 150 g purjolök 1 fänkål 2 dl växtbaserad crème fraiche eller matyoghurt 3 msk senap 5 förp kokta vita bönor à 380 g 3 dl matvete ½ dl rostade pumpakärnor bröd till servering FRÅN SKAFFERIET Genom att ha grunderna klara till fyra måltider går det snabbt att svänga ihop en god middag till hela familjen. TIPS! Är du sugen på att testa fler söndagspreppar? På buffe.se hittar du alla menyer, recept och inköpslistor. olja vinäger salt svartpeppar chiliflakes rökt paprikapulver spiskummin malen koriander torkad oregano lönnsirap eller ljus sirap ättiksprit (12 %) strösocker Involvera barnen i matlagningen och förberedelserna så blir de mer intresserade och nyfikna på att smaka resultatet. 25 BUFFÉ #09/2021
Buffé VÅGA VÄLJA FISK Lär dig mer om matlagning me
d fisk och skaldjur i huvudrollen, tillsammans med kocke
Buffé BUFFÉ REDER UT Hur lätt är det att göra rätt
val i matbutiken? Vi gör en djupdykning i hållbarhetsmä
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att skaffa sig lite nyttigare matvanor, denna gång geno
Buffé ICAs EGNA SIDOR ICAs matkasse fyller 10 år,
juicer i hållbar förpackning och ett samtal om potatis.
Buffé SOFIAS SPANING Allas vår favorit kanelbullen
serverad i nytt format! Buffés matkreatör visar hur du