Buffé 1
INNEHÅLL 7 SEPTEMBER Trenden, råvaran och matkult
uren att utforska just nu. 32 BUFFÉ REDER UT Hur lätt är det att göra rätt val i matbutiken? Vi gör en djupdykning i hållbarhetsmärkningarnas värld. 26 VÅGA VÄLJA FISK Lär dig mer om matlagning med fisk och skaldjur i huvudrollen, tillsammans med kocken Malin Söderström. 13 FRAMTIDENS MAT ÄR HÄR Kockduon bakom restaurang Garba bjuder på härliga recept och siar om framtidens mat. 35 MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare matvanor, denna gång genom en gyllene buljong. 39 SOFIAS SPANING Allas vår favorit kanelbullen serverad i nytt format! Buffés matkreatör visar hur du gör kanelbullesockerkaka. 21 PREPPA KLIMATSMART! Följ med hem till familjen Zetterström-Krantz som lagar månadens Söndagspreppen med en klimatsmart meny. 36 ICAs EGNA SIDOR ICAs matkasse fyller 10 år, juicer i hållbar förpackning och ett samtal om potatis. 3 BUFFÉ #09/2021 Alla våra recept som tillagas i ugn är anpassade för över- och undervärme – använder du varmluft så sänk temperaturen med ca 25 °C. På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. Du som inte vill ha tidningen i tryckt form kan säga upp din prenumeration på buffe.se med Bank-ID. BUFFÉ Bara våra bästa stammisar (som handlar för mer än 1 500 poänggrundande kronor/månad) får Buffé – inspiration och matlust för vardag och fest. Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Maria Martinsson ICA Media icamedia.se ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån–fre, kl 8–15 Redaktionen tar gärna emot frågor och kommentarer kring innehållet i tidningen. Frågor kring adressändring, utebliven tidning eller uppsägning av prenumeration hänvisas till ICA Kundservice. Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123, 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Redaktionschef Johan Lindberg Ansvarig redaktör Agnes Regell (föräldraledig) Tf ansvarig redaktör Liv Bossuyt Redaktör Josefi ne Nyberg Receptansvarig & matkreatör Sofi a Nilsson Senior art director Josephine Johansson Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Turbin Tryck Eversfrank, Meldorf
Buffé SEPTEMBER Trenden, råvaran och matkulturen a
tt utforska just nu.
Buffé FRAMTIDENS MAT ÄR HÄR Kockduon bakom restaur
ang Garba bjuder på härliga recept och siar om framtiden
Buffé PREPPA KLIMATSMART! Följ med hem till familj
en Zetterström-Krantz som lagar månadens Söndagspreppen
Buffé VÅGA VÄLJA FISK Lär dig mer om matlagning me
d fisk och skaldjur i huvudrollen, tillsammans med kocke
Buffé BUFFÉ REDER UT Hur lätt är det att göra rätt
val i matbutiken? Vi gör en djupdykning i hållbarhetsmä
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att skaffa sig lite nyttigare matvanor, denna gång geno
Buffé ICAs EGNA SIDOR ICAs matkasse fyller 10 år,
juicer i hållbar förpackning och ett samtal om potatis.
Buffé SOFIAS SPANING Allas vår favorit kanelbullen
serverad i nytt format! Buffés matkreatör visar hur du