Buffé 1
Buffé MAJ – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé KONSTEN ATT GRILLA
GRILLA NIVÅ enkel Smidigt med allt i samma paket:
perfekt för nybörjare! TIPS! När man lägger bakplåts- eller smörpapper i blöt så klarar de värmen på grillen bra utan att börja brinna. Undvik aluminiumfolie som varken är bra för miljön eller kroppen. FISKPAKET MED KRYDDSMÖR OCH SYRAD LÖK 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 4 bitar torskryggfilé ca 600 g 700 g kokt färskpotatis 65 g bladspenat 50 g rumsvarmt smör 2 tsk finrivet citronskal 2 krm dillfrön ½ dl finhackad dill 1 rödlök 1 msk färskpressad citronjuice 2 msk olivolja salt, svartpeppar 14 BUFFÉ #05/2019 GÖR SÅ HÄR 1. Lägg fyra ark bakplåtseller smörpapper i vatten ca 5 minuter. Krama ur vattnet. Krydda fisken med 1 tsk salt och 2 krm peppar runt om. 2. Skiva potatisen. Fördela potatis och spenat i mitten av bakplåtspappren och lägg på fisken. Rör ihop smör, citronskal, dillfrön och dill. Fördela på fisken och tvinna ihop paketen. 3. Skala och skiva löken tunt. Blanda med citronjuice, olja och 1 krm salt. Grilla paketen ca 10 minuter på direkt värme på grillen. Servera med syrad rödlök.
Buffé FASCINATION FÖR FRITYR
Buffé DUKA UPP FÖR BUFFÉ
Buffé MATSKOLA
Buffé KULLABERGS LILLA NEAPEL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET