Buffé 1
Buffé MAJ – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé KONSTEN ATT GRILLA
Buffé FASCINATION FÖR FRITYR
Buffé DUKA UPP FÖR BUFFÉ
FESTMAT VÄSTERBOTTENSKRÄM 8–10 PERSONER / 15 MIN
TIPS! Istället för en stor bukett, placera enstaka kvistar eller blommor i varsin mindre vas. Rör ihop 2 dl crème fraiche, 2 dl fet yoghurt (10 %), 2 msk sötstark senap, 3 dl riven Västerbottensost, 2 krm salt och 2 krm svartpeppar. Toppa gärna med finhackad timjan. Recept på focaccia med kronärtskocka, morotsröra med ingefära och ärtkräm med bakad lök hittar du på buffe.se. SENAPSROSTAD POTATISSALLAD 8–10 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 1 ½ kg färskpotatis eller delikatesspotatis 2 rivna vitlöksklyftor 2 msk grov osötad senap 1 msk dijonsenap 2 tsk flingsalt 1 tsk svartpeppar 65 g ruccola olivolja GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Tvätta potatisen och halvera om de är stora. Lägg på en bakpappersklädd plåt. 2. Rör ihop ½ dl olja, vitlök, senap, salt och peppar. Ringla blandningen över potatisen och blanda ordentligt. Rosta i mitten av ugnen ca 25 minuter tills potatisen fått lite färg. 3. Låt svalna något och blanda med ruccola och 1 msk olivolja. 24 BUFFÉ #05/2019
Buffé MATSKOLA
Buffé KULLABERGS LILLA NEAPEL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET