Buffé 1
Buffé MAJ – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé KONSTEN ATT GRILLA
Buffé FASCINATION FÖR FRITYR
Buffé DUKA UPP FÖR BUFFÉ
Buffé MATSKOLA MATSKOLA Så gör du Maränger Vispa ä
ggvitor, socker och ättika. Lär dig göra egna maränger, perfekt till glass, i en sviss eller som dessertgarnering. Helst ska de vara lätta, alldeles kritvita och härligt spröda. Sikta i florsocker och vänd försiktigt ner. MARÄNGER 30 MARÄNGER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 3 äggvitor ca 100 g 1 dl strösocker 1 krm ättiksprit (12 %) 1 dl florsocker TIPS! Vill du göra veganska maränger av kikärtsspad? Recept hittar du på buffe.se. Spritsa maränger på bakpappersklädd plåt. 29 BUFFÉ #05/2019 GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 100° C. Vispa äggvitorna, hälften av strösockret och ättikan i en rostfri bunke med elvisp ca 2 minuter på medelhastighet. 2. Tillsätt resten av strösockret och vispa på hög hastighet till en fast maräng ca 4 minuter. 3. Sikta ner florsockret i marängen och vänd försiktigt ner med en slickepott. 4. Spritsa eller klicka ut ca 30 maränger på en bakpappersklädd plåt. Ställ in i mitten av ugnen och grädda ca 1 timme, eller något kortare för segare maränger. Stäng av ugnen och låt stå på eftervärme ca 30 minuter. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO MATHIAS NORDGREN
Buffé KULLABERGS LILLA NEAPEL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET