Buffé 1
Buffé MAJ – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé KONSTEN ATT GRILLA
Buffé FASCINATION FÖR FRITYR
Buffé DUKA UPP FÖR BUFFÉ
Buffé MATSKOLA
Buffé KULLABERGS LILLA NEAPEL
BUFFÉ BESÖKER GAZPACHO CAPRESE 4 PERSONER / 45 MI
N INGREDIENSER 4 tunna skivor ljust surdegsbröd ½ rödlök 1 avokado 1 tsk färskpressad limejuice 1 buffelmozzarella ca 100 g olivolja, salt, flingsalt koriander till garnering Gazpacho ¼ grön paprika ½ kg mogna tomater ½ gurka 2 skalade vitlöksklyftor ½ röd chili 1 msk färskpressad limejuice 1 dl färsk koriander 2 msk vitvinsvinäger GÖR SÅ HÄR 1. Gazpacho: Kärna ur paprikan. Skär tomaterna och gurkan i mindre bitar. Mixa alla ingredienser med ½ dl olja och ½ tsk salt till en slät soppa. Späd ev med lite vatten. Ställ i kylen tills den är kall. 2. Sätt ugnen på 200° C. Pensla brödet med 1 msk olivolja på båda sidor och lägg på en bakpappersklädd plåt. Rosta i mitten av ugnen ca 10 minuter tills de är gyllene. 3. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär i skivor och ringla över limejuicen. Toppa brödskivorna med avokado och ½ tsk flingsalt. Fördela gazpachon i fyra tallrikar. Skär mozzarellan i fyra bitar och lägg ner. Toppa med koriander och lök. Servera med brödet. Till vänster: Lisa Wohlfart i sin keramikateljé. Till höger: Hela teamet bakom Mölle Krukmakeri & Café i restaurangens orangeri. 31 BUFFÉ #05/2019
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET