Loading...
Buffé SOMMAR – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé GRÖNSKANDE MIDSOMMAR!
MIDSOMMAR DILLSNAPS 7 ½ DL / ÖVER 60 MIN Hacka 1
kruka dill grovt och lägg i en burk med lock. Häll ner 1 fl aska vodka 75 cl och sätt på locket. Låt stå i rumstemperatur minst 2 dygn. Skaka burken försiktigt då och då. Sila snapsen och häll upp på väl rengjord fl aska. Servera snapsen iskall. Snapsen får mer smak ju längre den lagras. TIPS! SOMMARSALLAD MED ÄRTOR 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 2 salladshuvuden 200 g sockerärtor 2 gurkor 1 silverlök 250 g färska eller tinade frysta gröna ärtor Dressing 1 dl olivolja ½ dl äppelcidervinäger 1 msk honung 1 tsk salt GÖR SÅ HÄR 1. Skölj salladen och riv i grova bitar. Skär sockerärtorna i mindre bitar. Skiva gurkan tunt. Skala och skiva löken tunt. 2. Rör ihop alla ingredienser till dressingen. Vänd ihop grönsakerna med dressingen vid servering. 14 BUFFÉ #06–07/2020
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé BURGARE MED KARAKTÄR
Buffé GALEN I GLASS
Buffé MATSKOLA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING