Loading...
Buffé SOMMAR – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé GRÖNSKANDE MIDSOMMAR!
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé BURGARE MED KARAKTÄR
Buffé GALEN I GLASS
Buffé MATSKOLA MATSKOLA Så gör du Inlagd sill Sill
hör midsommarfirandet till! Imponera på sällskapet med egeninlagd klassisk sill där rödlök, kryddpeppar och lagerblad sätter smak. Skär lök och morot. Koka upp ättikslagen. INLAGD SILL 8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 förp inläggningssill à 240 g GÖR SÅ HÄR 1. Skala lök och morot. Skär lök och morot i tunna skivor. Koka upp övriga ingredienser till ättikslagen. Låt svalna. Lag 2 rödlökar 1 morot 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 3 dl vatten 15 kryddpepparkorn 2 lagerblad Skölj sillen och skär i bitar. 35 BUFFÉ #06–07/2020 2. Skölj sillen och skär i bitar. Varva med grönsakerna i en väl rengjord burk med lock. Häll på den kalla lagen och sätt på locket. Låt stå i kyl minst 1 dygn före servering. Hitta fler recept på hemmagjord sill på buffe.se. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING