Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
BUFFÉ BESÖKER TROFIE MED PISTAGEPESTO OCH BURRATA
4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 sats pastadeg (se sid 14) ca 150 g burrata Pistagepesto 2 krukor basilika 1 kruka persilja ¾ dl olivolja ½ dl rapsolja ½ msk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 1 dl riven parmesan ½ dl rostade pistagenötter ½ skalad vitlöksklyfta ½ tsk salt GÖR SÅ HÄR 1. Pistagepesto: Mixa allt till en pesto. TIPS! Vill du inte göra egen trofie? Köp torkad trofie eller strozzapreti. 2. Trofie: Dela pastadegen i åtta bitar och rulla varje bit till en ca 40 cm lång rulle. Skär sedan i ca 3–4 mm smala skivor och rulla varje skiva till en tunn rulle. Skär bara några skivor åt gången och rulla de direkt. Låt resten ligga under plastfilm så degen inte torkar. Tvinna de tunna rullarna runt en mjölad grillpinne i metall eller trä och dra av försiktigt (se bild till vänster). Lägg på ett bakplåtspapper och strö över durumvetemjöl. 3. Koka pastan ca 2 minuter i saltat vatten. Häll av och blanda med peston. Toppa med burrata och gärna olivolja och svartpeppar. 17 BUFFÉ #04/2020
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET