Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
DRYCKER HORCHATA MED RIS OCH MANDEL CA 1 ½ LITER
/ ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl skalad sötmandel 1 dl vitt okokt ris 1 kanelstång 1 liter kallt vatten 1 ½ dl kondenserad mjölk is ev färskpressad limejuice GÖR SÅ HÄR 1. Rosta mandlarna i en het stekpanna. Skölj riset. Blanda mandlar, ris och kanelstång i en bunke. 2. Koka upp hälften av vattnet, häll ner i bunken och rör om. Låt svalna och täck med plastfolie. Låt stå i kylen minst 12 timmar. 3. Lyft upp kanelstången och häll det blötlagda i en blender och tillsätt resten av vattnet. Mixa slätt och sila genom en fi nmaskig sil. 4. Häll i en kanna och blanda med kondenserad mjölk och is. Tillsätt ev lite limejuice. KAFFE TONIC 2 GLAS / 15 MIN Fördela 2 dl kallt kaffe och 2 dl ICED MOCHA 4 GLAS / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER tonic water i två glas med is. Toppa med skivad grapefrukt. 1 dl malet kaffe 7 dl kallt vatten 2 msk kakao 1 ½ dl kondenserad mjölk 3 dl mjölk is GÖR SÅ HÄR 1. Blanda kaffet med 4 dl vatten och kakaon i en burk. Rör runt och sätt på ett lock. Låt stå i rumstemperatur ca 1 dygn. 2. Sila genom ett kaffefi lter eller en silduk. Blanda med 3 dl vatten. Häll upp i fyra glas med mycket is. Blanda kondenserad mjölk och mjölk och häll i glasen. 29 BUFFÉ #04/2020
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET