Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
BOWLS MINESTRONE BOWL 4 PERSONER / 45 MIN INGREDI
ENSER 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor ½ purjolök ca 150 g 1 förp blandade kokta bönor 380 g 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 250 g pasta t ex gnocchi 1 msk olivolja 1 förp krossade tomater 390 g 1 påse färsk bladspenat 65 g 1 dl riven parmesan 1 msk finrivet citronskal salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skala lök och vitlök. Skiva löken tunt och finhacka vitlöken. Dela purjolöken längsmed och skölj noga. Skiva tunt. Häll av och skölj bönorna. Halvera tomaterna och plocka bladen från basilikan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2. Hetta upp olivolja i en vid kastrull eller gryta. Fräs lök, vitlök och purjolök tills det mjuknar. Tillsätt 4 dl vatten och krossade tomater. Koka ca 10 minuter, rör om då och då. Tillsätt pastan, bönor och ev mer vatten. Smaka av med salt. 3. Vänd ner spenaten och parmesanen. Toppa med tomat, basilika, citronskal och peppar. 34 BUFFÉ #04/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET