Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
DRYCKER JORDGUBBSLEMONAD MED CHIA CA 1 ½ LITER /
30 MIN INGREDIENSER 200 g jordgubbar 1 dl rörsocker 1 liter kallt vatten ½ dl chiafrön 2 dl färskpressad limejuice is GÖR SÅ HÄR 1. Mixa jordgubbar, socker och vatten slätt med stavmixer. Sila genom en finmaskig sil och häll i en stor kanna. 2. Blanda med chiafrön och limejuice. Låt stå 10 minuter i kylen. Rör om och smaka ev av med mer socker och lime. Servera med is och gärna skivade jordgubbar. 27 BUFFÉ #04/2020 GURKLEMONAD CA 1 ½ LITER / 15 MIN INGREDIENSER 300 g gurka 1 dl färskpressad limejuice 1 dl färskpressad citronjuice 1 ½ dl honung 1 dl mynta 1 dl citronmeliss 1 liter kallt vatten is GÖR SÅ HÄR 1. Skär gurkan i bitar. Mixa gurkan med lime- och citronjuice, honung, mynta, citronmeliss och hälften av vattnet med stavmixer eller i en blender. Sila genom en finmaskig sil och häll i en kanna. Blanda med resten av vattnet och is. Toppa gärna med skivad gurka.
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET