Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN! DRYCKER Släck törsten! RECEPT
OCH STYLING TOVE NILSSON FOTO SUSANNA BLÅVARG Fyll glasen med läskande drycker som ger varma vårkänslor! Vi bjuder på 8 recept i alla nyanser, vad sägs om rabarber, jordgubb eller gurka? PERSIKOSHRUB CA 1 LITER / 15 MIN INGREDIENSER ½ burk konserverade persikohalvor utan lag à ca 400 g 3 msk äppelcidervinäger 3 msk honung 8 dl kallt vatten krossad is GÖR SÅ HÄR 1. Mixa persika, vinäger och honung till en slät kräm. Häll i en kanna och blanda med vatten, is och gärna citronskivor. RABARBERLEMONAD CA 1 ½ LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 200 g rabarber 1 dl strösocker 1,2 liter vatten 1 ½ dl färskpressad citronjuice is GÖR SÅ HÄR 1. Skiva rabarbern. Lägg i en kastrull med socker och 6 dl vatten. Låt koka 5–10 minuter. Låt svalna. 2. Sila genom en silduk eller fi nmaskig sil. Blanda med 6 dl kallt vatten, citronjuice och is i en stor kanna. 25 BUFFÉ #04/2020 BUFFÉ #01/2020
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET