Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL
BOWLS MATVETEBOWL MED LÅNGBAKAD KARRÉ 4 PERSONER
/ ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 3 dl matvete GÖR SÅ HÄR 150 g sockerärtor ½ gurka limeklyftor och koriander att toppa med Långbakad karré 2 msk tomatpuré 3 msk dijonsenap ¾ dl rörsocker 1 tsk salt ca 500 g skivad fläskkarré 1 dl hackad koriander ½ dl grovhackade cashewnötter 1. Långbakad karré: Sätt ugnen på 175° C. Rör ihop tomatpuré, senap, socker, salt och ½ dl kokande vatten. Lägg fläskkarréskivorna i en ugnsform och gnid in marinaden runt om. Ställ in i mitten av ugnen ca 1–1 ½ timme tills den är mör. 2. Lägg karrén på en plåt. Häll marinaden från formen i en skål och späd ev med lite vatten till en sås. Rör ner koriander och nötter. Höj temperaturen i ugnen till 250° C övervärme/grill. Grilla köttet några minuter tills det får färg. 3. Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Halvera sockerärtorna och koka ½ minut, spola kallt. Hyvla gurkan tunt, gärna med mandolin. 4. Fördela matvetet i fyra skålar. Skiva köttet och lägg på. Ringla över såsen och toppa med gurka och sockerärtor. Servera med limeklyftor och koriander. 35 BUFFÉ #04/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET