Buffé 1
Buffé APRIL – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PASSION FÖR PASTA!
Buffé Roligt och lite pyssligt: lär dig vika torte
llonis av hemmagjord pastadeg.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé SLÄCK TÖRSTEN!
Buffé VÅREN SERVERAD I EN SKÅL BOWLS Våren servera
d i en skål BOWL MED LAXTATAKI OCH SVART RIS 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 3 dl svart ris 25 g smör 2 msk vitvinsvinäger 1 msk strösocker 8 rädisor ½ isbergssallad 250 g frysta sojabönor Lax 4 salladslökar 1 dl japansk soja 1 msk fi nriven ingefära ¾ dl färskpressad limejuice 1 msk kokosolja 500 g färsk odlad laxfi lé utan skinn GÖR SÅ HÄR 1. Lax: Skär salladslöken i tunna skivor. Blanda med soja, ingefära och limejuice i en skål. 2. Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Halstra laxen ca ½ minut på varje sida på hög värme. Lägg laxen i marinaden och ställ i kylskåpet fram till servering, max 1 timme. Vänd efter halva tiden. RECEPT OCH STYLING METTE HELBÆK FOTO MIKE KARLSSON LUNDGREN Med ljusare dagar kommer suget efter friska smaker och enkla middagslösningar. Låt fräscha, matiga sallader och snabba, smakrika rätter för hela familjen sätta guldkant på säsongens matstunder! 31 BUFFÉ #04/2020 3. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda det varma riset med smör, vinäger och socker. 4. Skiva rädisorna tunt och strimla salladen. Tina sojabönorna. 5. Ta ut laxen ur marinaden och skär i tunna skivor. Spar marinaden. Lägg riset i fyra skålar och toppa med laxen, rädisor, sallad och bönor. Ringla över marinaden.
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET