Loading...
Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
SKÖRD DILLKOKTA PERSILJERÖTTER MED KIKÄRTSKRÄM OC
H PERSILJA 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 8 persiljerötter 1 liter vatten 1 ljus öl 33 cl 1 tsk strösocker 5 krondillsbuketter 1 burk kokta kikärtor ca 390 g 100 g riven rökt ost 1 dl vispgrädde 1 kruka persilja 1 tsk olivolja 2 tsk färskpressad citronjuice salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skrubba persiljerötterna noga. Koka upp vatten, öl, socker och ¾ msk salt. Lägg i persiljerötter och krondill. Låt sjuda ca 10 minuter och lyft sedan upp dillen. Sjud persiljerötter tills innertemperaturen är 92 °C, 5–10 minuter beroende på storlek. Låt svalna i lagen. 2. Värm kikärtorna i en kastrull i sitt spad. Häll av. Mixa kikärtor, ost och grädde till en slät kräm, späd ev med lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Plocka persiljan och blanda med olja och citron. Dela persiljerötterna längsmed. Servera krämen med persiljerötterna och persiljan. 17 BUFFÉ #08/2021
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!